Keitä olemme

 • MISTÄ IDEA SAI ALKUNSA

  Idea liikkeestä syntyi intohimosta sisustukseen, kaksi vuotta sitten ostamamme kodin myötä. Talossa oli aikoinaan toiminut sekatavara kauppa ja posti, joten päätin jatkaa perinnettä ja tuoda kaupan takaisin. Kauppa avattiin marraskuussa 2020. Toukokuussa 2021 vappupäivänä kauppa siirtyi nelostien varteen Ihanaan miljööseen Temmekselle, entisen meijerin tiloihin. Takana virtaa Temmesjoki kauniineen yksityiskohtineen ja siltoineen. Seinän takaa löytyy mahtava osto-ja myyntiliike Hinkkilä. Temmeksen meijeriltä löytyy siis joka makuun ihania tuotteita uutta ja vanhaa. Sisustuskauppamme valikoima on sekoitus scandinaavista- ja rouheaa maalaisromanttista tyyliä. Tuotteet tulevat pääsääntöisesti skandinavian mekasta Tanskasta. Valikoima on tarkkaan harkittu. Näitä tuotteita löytyy Suomessa vähänlaisesti. Haluamme tarjota yksilöllisyyttä koteihin.

  Uutuutena valikoimaamme saapuivat naisten vaatteet ja asusteet helmikuussa 2022. Tyyli on smartcasuall ja kokoja löytyy kaiken kokoisille ja ikäisille. Nämäkin tuotteet valitaan Tanskan merkeiltä, jotka mitoitukseltaan ovat Suomalaisille erittäin sopivat.

 • TUOTTEIDEN LAATU

  Tuotteidemme laatu on meille kunnia asia. Valitsemme vain vastuullisia tuotteiden toimittajia, jotka eivät käytä lapsityövoimaa.

  Tuotteemme ovat käyttöä varten niin sisustuksessa kuin vaatteissa. Mainitsemme sisustustuotteissa erikseen, jos jokin ei kestä käyttöä esim. istua. Tanskalaiset rakastavat sisustamista sekä muotia. He tuovat ja luovat aikaa kestäviä tuotteita.

  Olemme myös tarkkoja, että tuotteemme ovat ekologisesti valmistettuja. Kynttilätkin valitsemme päästöjen mukaan, johon mm. Chic Antique on erikoistunut.

  Käsittelemme mahdolliset reklamaatiot aina myös tavarantoimittajien kanssa.

  Suosimme valikoimassa kierrätettyjä puumateriaaleja ja vanhoista esineistä muovattuja tuotteita. Jotka kertovat tuotteiden pitkästä iästä.

  Odotamme yhteistyökumppaneiltamme sertifioitua laatua.

  Pystymme reakoimaan nopeasti huonolaatuisiin tavarantoimittajiin, koska tilaamme pieniä usein vaihtuvia tuotteita maltillisia määriä. Samalla varmistamme asiakkaiden mielenkiinnon kauppaamme kohtaan.

 • ASIAKASTYYTYVÄISYYS ON TÄRKEINTÄ

  Asiakastyytyväisyys on yritykseni tärkein arvo. Kaupan yhteistyökumppanit tietävät tämän asian ja onpa yksi kieltäytynytkin kumppanuudesta, kun kysyin heidän tuotteidensa laadusta.

  Tyytyväiset asiakkaat on edellytys yrityksen kasvulle ja menestymiselle. Asiakaspalvelun ystävällisyys, laadukkuus, henkilökohtaisuus ja henkilöstön palvelualttius ovat minulle sydämen asia. Asiakas on yritykseni tärkein kulmakivi osa strategiaa, niin kivijalkamyymälässäni, sosiaalisissa medioissa ja henkilökohtaisissa kohtaamisissa. Meille voit tulla väsyneenä, pahalla tuulella tai nälkäisenä. Käyntisi jälkeen korviisi sattuu hymy kasvoilla. Hyvää asiakaspalvelua on yrittää ennakoida ja täyttää asiakkaan odotukset, tarpeet ja toiveet.

  Haluan tarjota tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia ja tuottavat iloa asiakkailleni. Asiakkaat saavat ylpeänä kertoa heidän ystävien kysyessä mistä ovat tuotteensa hankkineet.

  Tervetuloa palveltavaksi meille Kotoisaan Mylläämöön.